Denk je na over een eigen zwembad?

Het klinkt misschien gek, maar wie volgende zomer in zijn eigen zwembad wil zwemmen, doet er goed aan om er in de winter voor te kiezen.

Wie er pas in de zomer aan denkt, kan hoogstens aan het einde van het seizoen zijn eerste duik in het frisse water plegen.

Wie aan een zwembad denkt, denkt vaak aan de grote vakantie en specifieker aan de zomer. Dat komt ook tot uiting in het orderboek van de zwembadbouwers. 

In deze bizarre tijden kiezen steeds meer mensen voor vakantiegevoel in eigen tuin. 

Hierdoor lopen de wachttijden al snel op en lukt het de zwembadbouwer niet steeds om het zwembad in te plannen volgens het gewenst tijdstip van de zwembadliefhebber.

Als je plannen hebt voor dat zwembad in de zomer van 2021 is het dus een goed idee om nu alvast contact op te nemen met je zwembadbouwer.

De aanleg van een zwembad aan het begin van de winter plannen, heeft verschillende voordelen: de aanleg van de tuin in het juiste seizoen, een tijdige oplevering, maar bovenal een gebruiksklaar zwembad vanaf de zomer 2021 en een schitterende tuin.


Zwembad kopen?

Klaar voor die afkoeling na een lange werkdag. Pootjebaden met een goed boek. En veel feestjes organiseren, omdat het eindelijk weer mag.

Kies dan voor een DLD-Pool.

Bij DLD-Pools bieden wij u kleurvaste, geautomatiseerde zwembaden met een uniek design. Volledig op maat van uw tuin en wensen. Graag wat meer info over onze polypropyleen zwembaden met optimaal onderhoudsgemak en eindeloze mogelijkheden. 

Neem contact met ons op en ontvang onze gratis offerte. 
info@dldpools.be
www.dldpools.beGERELATEERD ARTIKEL

Ontdek ook onze video’s op YouTube

GENIET STERK, LEEF VOLUIT EN MAAK JE DROMEN WAAR!

Op zoek naar een zwembad met een eerlijke prijs, een uniek design en tijdloze technologie├źn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

CONTACTEER ONS

In de kijker