Waarom een Niveko High-Tech Polymer zwembad de beste keuze is.

Niveko zwembad

Op vakantie kan je genieten van onbeperkte toegang tot het zwembad. Maar een vakantie is voor het ogenblik minder binnen handbereik? Je wil de veiligheid voor je familie garanderen? Maar je wil dat vakantiegevoel niet opgeven?

Dan is een zwembad in de tuin laten aanleggen iets voor jou. Wil jij zo snel mogelijk van jouw zwembad genieten en de kosten zo laag mogelijk houden? Dan is een NIVEKO high-tech polymer zwembad van DLD-Pools zeker de beste keuze. Wij vertellen je alles wat je moet weten over onze zwembaden.

NIVEKO high-tech polymer zwembad.

Dit thermoplastisch polymeer staat bekend als een sterke vorm van plastic met een hoge hardheid en uv-bestendigheid. Dankzij de sterke constructie en de wanddikte van maar liefst 8 mm, zijn deze zwembaden nagenoeg onverwoestbaar. Deze zwembaden worden op maat gemaakt in onze Niveko werkplaats en als één geheel naar jouw tuin vervoerd. Omdat de zwembaden in hun geheel naar jouw tuin worden vervoerd, kunnen ze na aankomst relatief snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.
Zo kan jij zo snel mogelijk van jouw nieuwe zwembad genieten.  Deze zwembaden kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

De voordelen van een high-tech polymer zwembad?

  1. Ze zijn uv-bestendig.
  2. De hoge hardheid zorgt er voor dat de DLD-Pools zwembaden tegen een stootje kunnen en bovendien krasbestendig en kleurvast zijn.
  3. Het wordt op maat gemaakt. Hierdoor kost het plaatsen en monteren thuis minder tijd.
  4. Eenvoudig te onderhouden.
  5. Bestand tegen extreme zuurgraden en warmte.
  6. NIVEKO high-tech polymer zorgt er voor dat het zwembad strak en netjes afgewerkt is.

Een zwembad laten aanleggen.

Wil jij ook genieten van een prachtig zwembad in de tuin? Dan is een DLD-Pools zwembad zeker de beste keuze. Een NIVEKO high-tech polymer zwembad is een krachtig zwembad waar jij (en eventuele kinderen) onbezorgd gebruik van kan maken. Geniet dus van "kwaliteit" met je gezin en maak je zwembad het hart van je thuis.

info@dldpools.be

0496/407777

GERELATEERD ARTIKEL

Ontdek ook onze video’s op YouTube

GENIET STERK, LEEF VOLUIT EN MAAK JE DROMEN WAAR!

Op zoek naar een zwembad met een eerlijke prijs, een uniek design en tijdloze technologieën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

CONTACTEER ONS

In de kijker