Waarom kiezen voor een zwembad uit polypropyleen?We horen het steeds vaker op de zwembadmarkt verschijnen. Een zwembad uit polypropyleen.Maar wat zijn nu de voordelen van een zwembad vervaardigd uit pp?

Steeds meer mensen kiezen voor een zwembad uit polypropyleen of pp en dit voornamelijk door de vele voordelen van het product. 

Het gebruik van polypropyleen bewijst al jaren zijn voordelen in de waterindustrie. Voornamelijk het gebruik van waterleidingen. 

De stap naar het vervaardigen van zwembaden is dan ook een doordachte keuze.

Deze zwembaden zijn namelijk erg gemakkelijk in onderhoud door hun chemische resistentie, waardoor osmose geen kans krijgt. Hierdoor heeft een polypropyleen zwembad een enorm voordeel ten opzichte van andere polymere stoffen die gebruikt worden bij het vervaardigen van zwembaden.8 voordelen van een zwembad uit polypropyleen op een rijtje:

  • osmose vrij en van nature anti- bacterieel, wat zorgt voor onderhoudsgemak
  • gekleurd in het geheel en een uitstekende kleurvastheid
  • volledig op maat gemaakt en perfect aanpasbaar aan je tuin
  • heel wat kleuren mogelijk
  • heel wat mogelijkheden wat betreft trappen en de plaats hiervan
  • een erg soepele en vrijwel onbreekbare structuur
  • snelle plaatsingstijd als monoblok zwembad
  • 99% recycleerbaar en hierdoor erg milieuvriendelijk

Bovendien heeft een zwembad uit polypropyleen een uitstekende  prijs-kwaliteitsverhouding.Door de snelle plaatsing van een monoblok zwembad uit polypropyleen kan je in een mum van tijd genieten van je zwemparadijs.Bovendien heb je een uitgebreide keuze uit verschillende soorten zwembaden van overloopzwembaden,  tot hoge skimmer zwembaden en bio-zwembaden.
Graag wat meer info?info@dldpools.be
www.dldpools.be

GERELATEERD ARTIKEL

Ontdek ook onze video’s op YouTube

GENIET STERK, LEEF VOLUIT EN MAAK JE DROMEN WAAR!

Op zoek naar een zwembad met een eerlijke prijs, een uniek design en tijdloze technologie├źn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

CONTACTEER ONS

In de kijker